......... Uitgaande van de veerkracht en het zelfgenezend vermogen waar we in onze kern allemaal over beschikken, welke we leren kennen door naar de taal van ons lichaam te luisteren, leert elk individu en daarmee elk gezinslid weer zeggenschap krijgen over zijn eigen lijf en daarmee leven. Via de vernieuwde verbinding met jezelf weer verbinding met de ander maken.

De kracht van deze manier van werken wordt ruim door de (neuro)wetenschap ondersteund, maar nog belangrijker, door mijn cliënten en eerdere cursisten als helpend ervaren. En het is de kracht van dit werk welke ik hoop over te dragen in mijn trainingen en andere activiteiten.

Op dit moment tref ik helaas nog steeds beperkte kennis in het onderwijs en werkveld over hechting en trauma en de effecten hiervan op individuen en hun relaties. Deels wordt dit beïnvloed door de inrichting van het Nederlandse zorgsysteem waarbij een diagnose noodzakelijk is voor er hulp geboden kan worden. Wat soms voor schrijnende situaties zorgt; ondanks professionals en (zorg)instellingen die hun uiterste best doen de juiste hulp te bieden en steeds weer antwoorden te vinden.
Het Centrum voor Hechting en Trauma heeft een eigen manier ontwikkeld om professionals in hun streven naar werken vanuit kracht en verbinding te ondersteunen.
Geen kant-en-klare oplossingen, maar een afgestemd product of traject passend bij de vraag die er ligt.

Interesse? bel 06-57722062 of mail: info@centrumvoorhechtingentrauma.nl

Mijn therapiepraktijk is te vinden onder www.praktijkkindengezin.com